ФОТО БОМБА: Година след сватбата щерката на Пол Уокър рухна ридаеща на улицата! (виж още)

0

Дъщерята на Пол Уокър има големи проблеми в брака си!

Медоу Уокър, единствената дъщеря на актьора Пол Уокър, е на първите страници на таблоидите зад океана. Причината – едва година след сватбата си, вместо да грее от щастие, младата жена рухна ридаеща на улицата след очевидно голям скандал със съпруга си.

Знаем, че животът на Медоу се преобърна изцяло още през 2013-та година, когато баща й, с когото бяха изключително близки, загина на място в катастрофа. Световният любимец Пол Уокър си отиде едва на 40-годишна възраст като буквално бе изпепелен във взривилия се автомобил, заедно със спътника си, който шофирал колата.

Медоу остана без татко си още мъничка, а години по-късно се надяваше, че най-после е открила щастие и любов в лицето на актьора Луис Торнтън – Алън, за когото се омъжи преди година. До олтара тя бе заведена от най-близкия приятел на своя баща – звездата Вин Дизел.

Медоу твърдеше, че е силно влюбена в Луис, затова и снимките, които се появиха днес, са повече от шокиращи. На тях се вижда как двамата съпрузи седят в заведение един срещу друг и видимо спорят. Луис е в гръб, а лицето на Медоу издава, че е силно разстроена.

Миг по-късно тя става и тръгва сама като плаче толкова силно, че рухва на улицата пред очите на минувачите. Какво ще се случи с брака им и каква е причината за този очевидно чутовен скандал, може би ще разберем тепърва.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.