Скандално: Броени дни преди раждането Сузанита се показа дибидюс! (виж още – СНИМКИ)

0

Сузанита не знае друго, освен да се опитва да скандализира!

Сузи Мурад, щерката на Орхан Мурад, която наричаме просто Сузанита, остана вярна на себе си и отново скандализира обществеността. Нищо, че вече е сериозно обвързана жена, нищо, че ще става майка, нищо, че до раждането на бебето й остават броени дни.

Девойката, чиято основна радост в живота явно е да провокира и да буни духовете (с простотии, разбира се), счете за върхът на върховете да застане пред един автомобил и да се съблече. Де факто тя си е показала целия бюст, натъпкан със силикон, като само леко го е прикрила с ръка.

Изцепките на Сузанита отдавна вече не действат впечатляващо на никого, освен на освидетелстваните маниаци, разбира се, но тя друго явно не може. Това си баба знае, това си прави… Странното е, че приятелят й – Марк Славов няма нищо против майката на детето му да се снима като труженичка с обявена цена за вечерта, но това е отделна тема.

А може би Сузанита един вид се бунтува и иска да дразни баща си, с когото не са се поглеждали през цялата й бременност. Знаем, че тя се отрече от Орхан Мурад веднага сред развода му с майка й, а последвалата сватба с новата му приятелка допълнително наля масло в огъня.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.