Бомба: Бербатов взриви мрежата с тези снимки! (ето какво разкри – виж тук)

0

Димитър Бербатов смая всички в нета с това какво прави!

Димитър Бербатов буквално взриви мрежата с няколко снимки преди часове, когато явно се е чудил какво да прави. Футболистът е цъкал из мрежата и е попаднал на една от разпространените игрички – кой на коя известна личност прилича. В случая Бербо се е заиграл с родните актьори и си избра двойника. Това се оказа младият Бойко Кръстанов, когото Митко явно харесва.

“Ето на! Ето какво ми се падна. Но си спомням, че още преди години Башар ми каза, че Бойко Кръстанов приличал на мен. Ами… нямам против. А вие?”, смее се Бербатов. Бербо винаги досега е бил сравняван като прилика с великия актьор Анди Гарсия и това за него беше особен комплимент, защото никога не е крил, че го харесва много.

Сигурни сме, че сега пък Байко Кръстанов ще се надуе от гордост, защото… нали се сещате, че Бербо е в пъти по-голяма звезда от него…

Иначе, що се отнася до личния живот на Бербатов, то в него явно няма нищо ново, което може да се изтълкува като положително. “Явно си е с Елена и си гледат къщата и семейството, щом не митка някъде с кифли, а си играе на Фейсбук игрички. Браво на него”, коментират в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.