Пушката разтопи Бориса!

https://goreshto.net/novini/pushkata-raztopi-borisa/49328 Goreshto.net
Пушката разтопи Бориса!

Евгени Иванов - Пушката накара Бориса Тютюнджиева да се размечтае

Славният волейболист от близкото минало Евгени Иванов направо разтопи красивата Бориса Тютюнджиева с романтичен разказ за началото на любовта му с неговата съпруга, научи Goreshto.net. Пушката сподели в "Къртицата", че доста време е ухажвал Маруся, преди да успее да влезе в нейното сърце. Тя била доста резервирана към него в началото, тъй като смятала, че той я иска само за авантюра, понеже тогава Пушката е бил известен волейболен национал и е имал много слава.

[caption id="attachment_4261" align="alignright" width="300"]Пушката трогна Бориса Тютюнджиева с романтичен разказ Пушката трогна Бориса Тютюнджиева с романтичен разказ[/caption]

Нищо подобно. Евгени Иванов е бил безкрайно сериозен в намеренията си и го е показвал всеки ден с изпращане на по роза цял месец. Накрая Маруся се убедила, че Пушката наистина е луд по нея и така се стига даже до брак. Двамата все още са много щастливи и радостни с децата си.

Разказът на Пушката трогна Бориса Тютюнджиева. Красавицата донякъде с прескърбие заяви, че за нея досега не е бил правен подобен жест като този с розите. Тя се надява някой ден наистина да й се случи подобна любов. Засега обаче не виждала изгледи да стане, макар че все още е доста млада, за да заключим дали ще стане.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.