Брад Пит изригна: Няма да коментирам лъжите на една луда жена! (скандалът с Анджелина ескалира)

0

Делото между Брад Пит и Анджелина Джоли става все по-нажежено!

Скандалът между Анджелина Джоли и някогашната й голяма любов Брад Пит ескалира и доведе до размяна на остри реплики в съда. Знаем, че двамата от години се съдят за попечителството над децата си, а накоро Джоли обвини Брад публично в тормоз – както психически, така и физически.

Актрисата настоява децата да бъдат дадени на нея, защото през 2016-та, по време на полет, бившият й съпруг упражнил насилие върху тях. Анджелина твърди, че той е хванал първо нея за главата, скубал я и я разтърсил, а после ударил едното от децата им и се опитал да души другото, защото се хвърлили да я защитят.

“Той беше пиян, не беше адекватен и само Бог помогна да не стане нещо наистина непоправимо. Не мисля, че той е добър баща за децата ни и да – разбира се, че ще ги вижда, но аз ще решавам как, къде и с кого да става това”, настоява Джоли.

Брад Пит на свой ред отрече частта с обвиненията на Анджелина, в която става дума за физическото насилие към децата и отсича, че повече няма да каже и дума относно лъжите, които разпространява тази “луда жена”. Брад е убеден, че Джоли прави това от злоба към него и признава единствено, че е имал реални проблеми с алкохола, от които се е излекувал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.