Бомба: Валери Божинов напуска България! (ето защо и къде се мести – виж още)

0

Валери Божинов ще емигрира на Ботуша!

Валери Божинов или още Божигол, както го наричат мнозина, си тръгва от България. Култовият футболист, който от години насам е по-известен с любовните си похождения и абсурдни лафове, отколкото с головете си на терена, реши, че е време да се “пенсионира” от футбола като играч.

Божинов призна, че напуска “Септември” (Сф) заедно със Славко Матич, който също напуска и Валери иска да е коректен с него. “Той ме покани и дойдох, редно е да го последвам в решението му. Много научих от него, а също така и младите футболисти, на които той даде ценни знания и съвети. Но е време да се продължи напред и да се гледа в друга посока”, мъдро заключи Божинката.

И хвърли бомбата, че се мести да живее и да учи в Италия, където ще записва курс за спортни директори – очевидно Валери е насочил взор към ръководните длъжности. Ще се пробва обаче и като треньор, защото заяви, че не иска и няма намерение да се занимава с друго, освен с футбола.

Колкото до положението на любовния фронт, то Валери ще замине за Италия сам, тъй като в момента няма половинка. Последната му сериозна връзка бе преди доста години със сръбкинята Биляна Дол, а оттогава го кара на еднодневки.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.