Бомба: Дженифър Лопес разкри тайната на плоския си корем! (още подробности)

0

Дженифър Лопес има убийствен корем!

Дженифър Лопес е еталон за женственост и изкусителност, макар да е на вече 53 години. Убедени сме, че и на 63 пак ще бъде в пъти по-добра форма, отколкото са много 30-годишни жени и това не се дължи само на ген, макар той да е една от най-важните предпоставки. Всички знаем, че Джей Ло си има отличителен белег от години и това са задните й части. Да, те са доста мощни според някои, но истината е, че певицата не е дебела.

Какво по-голямо доказателство от плоския й и крайно стегнат корем, с какъвто, пак повтаряме, 30, че и 25-годишни моми, масово не могат да се похвалят. Тайната на перфектните й коремни мускули беше разкрита от самата нея. Лопес заяви, че това, което прави, не е никак трудно, но формулата е – време и постоянство.

“Не можеш да искаш и да чакаш резултати ако си направил едно нещо два пъти, или две седмици, два месеца дори. Трябва да ти стане рутина, начин на живот”, казва певицата. И споделя, че най-лесното и ефективно упражнение за корем, освен коремните преси, разбира се, е това – лягаш по гръб и започваш да вдиташ краката си нагоре, като те остават изправени и събрани заедно.

“Вдигаш, но не отделяш гърба си от пода. Вдигаш и сваляш, това прави чудеса. Но другото условие е храната – полезни храни, по възможност без никаква бяла и вредна захар, както и брашно”, обяснява Дженифър Лопес.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.