Преди минути: Рамзан Кадиров призова Путин да задейства ядреното оръжие! (виж още)

0

Рамзан Кадиров шокира света с призива си към Путин!

Лидерът на чеченците шокира целия свят преди минути като официално призова Владимир Путин да задейства ядреното оръжие на Русия. Думите на Кадиров се предават от всички световни агенции, а Ройтерс буквално гръмна. Чеченският лидер излезе със съвсем сериозна и категорична реч, която публикува и в социалната мрежа “Телеграм”.

В нея той твърди, че щом Западът не иска да признае правотата на Русия и щом Украйна продължава с насилието и незачитането на хората в обявените от Путин за независими области, то няма друг изход. “Русия няма избор и аз смятам, че е крайно време Путин да активира ядрените си оръжия с по-нисък капацитет. Засега нека се започне с тях, а след това ще видим. Разчитаме на благоразумието на западните държави, което не е сигурно”, заяви Кадиров.

Знаем, че днес руската армия беше принудена да се оттегли от Лиман, която е в Донецк, след като украинските войски направиха мощна атака. А независимостта на Донецк бе обявена от Путин още през март, когато беше и началото на войната.

Загубата в Лиман накара не само Кадиров, но и Дмитрий Медведев (бившият руски президент) също да заяви, че вероятността да бъдат използвани ядрените оръжия, става все по-голяма. А виновникът за това е най-вече Зеленски.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.