Драма: Пореден разрив между Цвети и Криско, този път е окончателно! (тя изчезна от мрежата)

0

Пореден крах между Цвети и Криско!

Колко пъти – един ли, сто ли… Това се пееше в известно наше ретро парче. А текстът вече едно към едно се отнася за отношенията на Криско и неговата Цвети. Рапърът и бившата стюардеса бяха разделени на няколко пъти, а после отново даваха шанс на отношенията си. Малко приличаше на иди ми, дойди ми, но всеки път като се събираха, показваха, че са по-влюбени от преди.

Е, това май е било театро, защото към момента двамата отново са в разрив, а според близки до тях хора, вече е окончателно. Прави впечатление, че Цветелина Петрова, която е особено активна в мрежите, не е качвала нищо във ФБ от десети септември (а вече сме втори октомври). Точно Цвети, която мре да се кипри и да се показва каква е хубавица, да се покрие и да замълчи… това е повече от неестествено.

Криско също не е публикувал нищо, свързано с личния им живот, докато преди го правеше. В профила му се мъдрят само работни пикчъри и инфо от участията му. Последното романтично фото, което е пуснал той с жена си, е още от август месец, когато двамата скрепяваха отношенията си в родното му Габрово.

“Като не върви, не върви, колкото и да го насилваш. Очевидно двамата осъднаха, че са коренно различни, но жалкото е, че трябваше да направят две деца, преди да го схванат. Да са им живи и здрави, и дано не ги наранят с постоянните си разпри”, коментират източниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.