Обрат: Пийчис Гелдоф е убита?

https://goreshto.net/novini/obrat-piychis-geldof-e-ubita/49326 Goreshto.net
Обрат: Пийчис Гелдоф е убита?

Красивата Пийчис Гелдоф може би е била убита! Върху тази версия работи полицията в момента!

Мистерията около смъртта на Пийчис Гелдоф продължава. Красивата 25-годишна манекенка бе открита мъртва в своя дом преди дни. Goreshto.net припомня, че първоначалните сведения бяха за нещастен случай, тъй като тя е починала от сърдечен удар. Имаше слухове, че инфарктът е бил породен от нездравословна диета, която е спазвала през последните месеци.

[caption id="attachment_4238" align="alignright" width="300"]Пийчис Гелдоф - телевизионна водеща и фотомодел Пийчис Гелдоф - телевизионна водеща и фотомодел[/caption]

Новата версия обаче е коренно различна. Изследователите вече започват да мислят, че Пийчис Гелдоф е била убита. Подозренията идват от специални таблетки, които са открити в дома й, съобщава британската преса. Първоначално се считаше, че те са били взимани от красавицата като част от диетата, но в последствие се установи, че въпросните хапчета нямат нищо общо с отслабването, а действат по-скоро болкоуспокояващо и против депресия.

Все още не е ясно защо и как точно Пийчис Гелдоф е приемала въпросните таблетки. За самоубийство изобщо не може да се говори, тъй като фотомоделът е била изключително щастлива жена през последните години. Тя има две деца, за които би дала всичко и никога не би ги оставила без майка, убедени са близките й. Някой сякаш е убил красавицата, но кой?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.