Жестока трагедия: Млади хора са тримата убити от мълния в София! (още подробности)

0

Млади хора са ударените от мълния в центъра на столицата!

Малко след 18 часа тази вечер страшна трагедия разтърси столицата. Мълния уби на място трима души, а четвърти изпрати в болница, в шоково състояние. При това инцидентът се разигра в самия център на града, в градинка, която е близо до известната улица “Пиротска”. Линейката е отговорила на подадения от граждани сигнал и е отишла на мястото за точно 9 минути, но жертвите са били вече налице.

Преди минути стана ясно, че това са млади хора, на възраст между двайсет и трийсет години, които са били по същото време в градинката. Трите жертви, както и четвъртият, който е откаран в болница, са от сирийски произход. Предполага се, че когато изневиделица е започнала бурята, те са хукнали да се скрият под някое от дърветата. За жалост именно то е било ударено от мълнията.

На мястото на инцидента в момента гъмжи от полиция, а следователи правят разследване за установяване на нови факти. Всички обаче повтарят едно и също, а именно, че има ли буря, никога и при никакви обстоятелства не бива да се застава под дървета – било то и в самия център на огромен град като София.

“Не се говори по мобилни телефони, дори ако сте у вас, трябва незабавно да затворите прозорците и вратите към терасите, за да не се вмъкне мълнията вътре”, обясняват запознати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.