Бившият й бесен: Тита размаза Недко Николов в ефир! (разкритията й са брутални)

0

Тита направи бившия си на две стотинки в ефир!

Приказката на Тита и бившият й вече Недко Николов се превърна в подобие на хорър и то за една вечер. Знаем, че двамата се разделиха окончателно, след като ММА боецът си изпусна нервите и стигна дотам, че да счупи два пръста на ръката на певицата. За каквото и да са се дърлили, деянието му е престъпно и достойно за нерез, избухнаха масово в мрежите.

Самата Тита запази мълчание до днес, когато реши, че е дошъл моментът да каже няколко думи, при това в ефир. Христина Христова (пълното й име) призна публично, че Николов вече не само не е част от живота й, но не иска и да си спомня, че е бил в него. Тя е омерзена и отвратена от истината, която е проумяла, а именно в що за човек е била влюбена.

“Всеки си носи грешките, опита и последиците. Правя го и аз. Вече ще бъда много внимателна затова какви хора допускам до себе си, защото ми омръзна да се катерят по главата и раменете ми, за да изпъкнат те самите. Всичко е било лицемерие, фалш и опити за добиване на известност. Е, халал да им е! Аз умея да забравям – забравям, че изобщо съществуват”, заяви твърдо Тита.

И призна, че отново е влюбена, щастлива, но към момента няма да “бие барабана” за новата си връзка, обяснимо защо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.