Не е за вярване: Десислава се съблече и показа… !!! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

0

Десислава събра очите на потребителите!

Десислава остави с отворени усти феновете си в мрежата преди минути. Певицата, която сме свикнали да приемаме като една по-срамежлива, затворена и свита сладурана, този път скри шапката на всички. Десито се появи в нета дръзко разсъблечена и плътно прегърната с… Азис.

Да, двамата отново са в дует, а парчето се казва “Брутален”. Е, брутален е и видът на Десислава, въпреки че ако трябва да сме честни, така й отива. На същото мнение са и потребителите, които я поощриха да си прави по-честичко подобни фотосесии.

Разбира се, нито читателите, нито феновете на певицата са глупави и не си дават сметка за обилния фотошоп, с който е напоен кадърът. Тялото на ангелогласната изпълнителка тук е почти перфектно – то форми, то съблазнителни извивки, то изкусителни бедра, то чудо… Същото е и положението с Азис, който явно е пипнат подобаващо.

За сравнение Деси качи и стара снимка от дует на двамата, като обясни, че разликата между двете е зеби 18 години. Интересното е, че потребителите я харесаха много повече сега, отколкото като по-млада и са убедени, че остаряването й отива.

“На старата снимка си бая зле. С тая опърпана перхидролена коса, този демоде грим, абе ужас! Докато сега… ако не бях женен, щях да те открадна със сигурност”, пише й фен под поста.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.