Известен актьор изля душата си

https://goreshto.net/novini/izvesten-aktyor-izlya-dushata-si/49325 Goreshto.net
Известен актьор изля душата си

Актьорът безкрайно откровен за живота си!

Любимецът на дамите - известният актьор Асен Блатечки направи неочаквана и откровена изповед за живота си. Мачото на родната сцена никога не е обичал да говори за себе си и личния си живот, но ето, че всяко нещо си има първи път.

Нашумелият актьор не само разкри интересни подробности от историята си, но разказа много неща, които направо не са вярване. Като например това, че първият му път е бил на скромните 12 години. Той не уточни коя е била "магьосницата", просветила го в тайните на любовта, но с дяволита усмивка сподели, че не е било зле.

[caption id="attachment_4230" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки винаги е пазел в тайна съкровените неща от живота си, но сега бе по-откровен от всякога Асен Блатечки винаги е пазел в тайна съкровените неща от живота си, но сега бе по-откровен от всякога[/caption]

Явно 12 му е щастливото число, защото пак на 12 години за пръв път сам подкарал автомобил и си изработил 150 лева, с които хванал самолета и отишъл сам на море. Асен Блатечки заработвал при баща си, който се занимавал с тапицерия и се заел от рано да го научи на трудолюбие.

Първата му целувка била доста по-рано, когато бил още на 5 годинки, а първото му гадже се казвало Мариана.

"Голям побойник бях. Постоянно тупах някого в училище, а даскалките редовно ми се караха или викаха баща ми. Той обаче беше решил да ме прави мъж и им казваше: "Че какво, няма да се оставя него да го бият я", смее се Асен Блатечки, който въпреки че сменил цели 9 училища през младостта си, бил добър ученик и бързо схващал уроците и поставените му задачи.

Днес той чака второ дете от любимата си Диляна Попова, а със съпругата си Катерина и щерка си продължава да се държи като със семейство и гарантира, че никога няма да им липсва нищо, камо ли на малката Катя.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.