Грозно: Галин си направи пиар на гърба на Денис Теофиков! (виж още)

0

Фенове на Теофиков скочиха на Галин!

Чалгаджията Галин не се спира. Изпълнителят с десетки пластични операции и огромни хиалуронови джуки като на столична кифла, не пропусна да си направи пиар. Отново. При него това е нещо обичайно, но този път е доста по-грозно, защото е на гърба на отишлия си без време Денис Теофиков.

Знаем, че на 24-ти октомври ще се навърши една година от самоубийството на младото момче, което шокира и разплака цяла България. Потребителите са гневни на Галин, който използва момента и заговори за Денис като наля масло в огъня и де факто отрече той да е посегнал на живота си. Нещо повече – спомена, че едва ли не, трагедията може да се е случила от глупава непредпазливост от страна на Теофиков.

“Изобщо не ми се вярва и до днес, че Денис го е направил това сам. Той беше толкова див и щур, че като нищо може да е станало случайно. Та той на един стол не стоеше като хората, постоянно шаваше и все нещо се катереше по столовете”, изцепи се Галин, което се стори крайно неподходящо като коментар за много от феновете на Теофиков.

“Спри да говориш за Денис, да разлайваш кучетата и да си правиш реклама! Как не ти писна?!”, гневят се в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.