Бомба: Промени ли Лео ди Каприо правилото “жена над 25 – не”?! (още за връзката му с Джиджи Хадид)

0

Лео ди Каприо влюбен в “дъртата” Джиджи Хадид?!

Медии из целия свят гръмнаха и не спират да следят развитието на връзката на Лео ди Каприо и Джиджи Хадид. Както знаем, двамата се познават и са приятели отдавна, но никога не са били романтично обвързани. За разлика от сега, когато са засичани често заедно и то в доста интимен план. Последно бяха снимани да се държат за ръцете в Ню Йорк на Седмицата на модата.

Разбира се, в това нямаше да има нищо странно – Леонардо ди Каприо е известен с бройките си и с това, че някак си не е способен на наистина сериозна връзка с жена, камо ли да създаде семейство. И аферата му с Хадид щеше да е една от многото, ако не разрушаваше на пух и прах желязното му правило – с жена над 25 години – НЕ!

Всички, абсолютно всички връзки на Лео до този момент са били с жени под 25. В мига, в който ги навършат, той скоростно им биеше шута, все едно като омагьосан. Е, Джиджи обаче е вече с навършени 27 лазарника, при това и с дете от бившия си Зейн Малик.

Какво се случва и дали тази красавица ще успее да развали “магията” на Лео, тепърва ще видим. Но той прекрати връзката си с бившата изгора Камила Мороне в момента, в който тя навърши заветните 25.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.