Мега селско! Галин се изцепи: Аз съм звезда, а ми разбиха сърцето! (виж още)

https://goreshto.net/shoubiznes/mega-selsko-galin-se-izcepi-az-sam-zvezda-a-mi-razbiha-sarceto-vizh-oshte/47091 Goreshto.net
Мега селско! Галин се изцепи: Аз съм звезда, а ми разбиха сърцето! (виж още)

Галин признава Азис за по-голям от себе си!

Чалгаджията Галин се изцепи мега селски в интервю като се самообяви за “звезда”. Първо – къде ти “звезди”, друсащи гьобеци на чака-рака у нас и второ – кой точно е Галин и знае ли значението на този термин, чудят се зрители…

Всъщност изцепката на певеца бе по друг повод, а именно да покаже, че видиш ли, той също е обикновен човек (все едно някой се съмнява) и може да бъде наранен в любовта. Галин, който отдавна е спряган, че е минал на левия бряг, разказа, че въпросната любовна драма се случила преди години. Така и не уточни нито името, нито пола на партньора си обаче.

“Нараниха ме много, много жестоко. Тогава аз вече бях звезда, но ето, че и мен ме заболя. Дори това е много слабо казано – не можех да спя и да ям, не виждах смисъл в нищо, което правя и реално не ми се живееше. Това продължи доста дълго, но слава на Бога, успях да се измъкна от депресията. Но ми остана като обеца на ухото и отдавна вече не съм толкова отворен и доверчив в отношенията”, каза Галин.

Който се определял ако не като номер едно в чалгата, защото за него това бил Азис, то поне гарантирано влизал в челната десятка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.