Горещо Жълто Новини

Никол не спира да плаче!

Никол е много тъжна и отчаяна, разкриват нейни приятелки!

Красивата синоптичка от Нова телевизия Никол Станкулова не спира да плаче. Умната и амбициозна млада жена почти никога не е губила равновесието си, за разлика от този път. Това разкриха нейни приятелки. А причината е, че Никол Станкулова отново е останала сама, приятелят й я е зарязал.

Това е втория път, в който начетено, интелигентно и красиво момиче като Никол Станкулова бива изоставяна от мъж. Бившето й гадже Ангел, популярен като малкия Градус, напусна Никол преди няколко години. Заради факта, че е твърде привързана към родителите си и не преви нищо без знанието на мама и татко.

Никол Станкулова е отчаяна след раздялата си с Александър и плаче много
Никол Станкулова е отчаяна след раздялата си с Александър и плаче много

“Сега по същата причина се раздели с нея и Александър. Никол Станкулова е прекрасна млада жена, но за връзка е страшно сложна. Характерът й е толкова чепат и особен, че едва ли скоро ще се намери мъж, който да я изтърпи повече от няколко месеца. А освен това не е нормално да не иска да се пусне от полата на майка си. Разбира се, че Александър ще я изостави”, разказват дружки на хубавата Никол Станкулова от телевизията.

По думите им, синоптичката е съкрушена, защото била лудо влюбена в Александър. Осъзнала го обаче чак сега, след като го изгубила и това я карало да плаче като малко дете всяка вечер. Дали накрая, след толкова сълзи, Никол Станкулова най-сетне ще реши да порасне и да промени живота си и дали отново има шансове да се събере с Александър, все още не е ясно.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

2 Comments

  1. С ТАЗИ ОБСЕБВАЩА МАЙКА, КРАСИВАТА НИКОЛ ИМА ОПАСНОСТ ДА ОСТАНЕ СТАРА МОМА… А ЩЕ Е ЖАЛКО, ЗАЩОТО ИМА МЕК И БЛАГ ХАРАКТЕР, НО Е МАЛКО БЕЗВОЛЕВА…

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.