Нечуван скандал: Маниак се търка в жени на поклонението пред ковчега на кралицата! (още подробности)

0

Ненормалникът е задържан от полицията!

19-годишен маниак извърши неправомерни и блудствени действия с две жени по време на поклонението пред тленните останки на кралица Елизабет Втора. За скандала съобщи Ройтерс като поясни, че въпросният е задържан от полицията, въпреки опита си за бягство.

Става дума за младия Адио Адешине, който отишъл на поклонението на кралицата в Лондон, където от дни се събират хиляди поданици. Докато останалите скърбят и тихо чакат реда си, за да се простят с Нейно величество и да изразят почитта си, Адио решил, че тук е мястото и моментът да задоволи нагона си, който явно бил доста нежежен.

Той се доближил първо до едната дама, която потресена сигнализирала на полицията и дала първите показания за маниака. “Не го познавам този мъж, виждах го за първи път. Той е бил зад мен, но не обърнах внимание, докато не усетих, че се търка в тялото ми. Почувствах нещо набъбнало и твърдо, обърнах се и… ясно е какво правеше”, разказва жената.

Докато тя подавала сигнала на властите, видяла, че онзи се е отдръпнал на леко разстояние и по същия начин се е притиснал в друга дама. Младежът опитал да избяга като скочил директно в Темза, но бил заловен за броени минути и арестуван.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.