48-годишната Бони пунтира Камелия: Гали се под душа! (виж още + СНИМКИ)

0

Какво им става на чалга певиците като поостареят?! Този въпрос все по-често си задават в мрежите, предвид факта, че изпълнителки на, над и около 50-така се скъсаха да си показват срамотиите. Крак, разбира се, повлече Камелия, която откакто чукна половин век, не се облича. Половинката на Цветин буквално задръства нета от свои щедро разголени и обилно напоени с фотошоп снимки, а ето, че сега и колежката й Бони я последва.

Ромската гласовитка удиви всички, защото, за разлика от Ками, досега е нямала навика да привлича вниманието с натуралните си прелести. Е, годинките явно си казват тежката дума и 48-годишната Бони не закъсня. Тя се показа в нета по оскъдни бански и под душа като нежно и изкусително гали тялото си, докато се къпе.

Знаем, че Бонито стана поредната ревностна почитателка на пластичната хирургия, а доказателство за това е лицето й, което е вече трудно разпознаваемо от истинското й такова. И макар че певицата е стройна и няма излишни килца и тлъстинки, феновете някак не я възприеха в това й амплоа.

“И ти ли бе, како?! Ама каква зараза ви е гепила всичките?! Ти поне беше нормална и адекватна доскоро, какво ти стана?! Не е това начинът, няма да станете по-млади като се разхвърляте”, коментират в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.