В съда: Карди Би призна за две брутални сбивания в бар! (иска да понесе наказанието си)

0

Карди Би ще се труди за обществото две седмици!

29-годишната рапърка Карди Би доброволно се призна за виновна пред съда и пожела да понесе отговорността и наказанията си за две престъпления в Ню Йорк. Световната звезда заяви, че вече е родител и иска да покаже добър пример за малчуганите си, които държи да бъдат по-сдържани и разсъдливи хора от нея самата.

Карди Би се призна за виновна затова, че през 2018-та е била на два пъти в нощни локали в Голямата ябълка и заедно с антуража си се е държала непристойно пред очите на служителите и клиентите на заведенията. Казано вкратце – рапърката е била основен участник в побой, скубане на коси със служители на баровете, както и нанесени материални щети от хвърляни и изпотрошени столове, чаши и бутилки.

Наказанието, което магистратите ще наложат на Би, благодарение на признанието й и сключването на споразумение с прокурора, е общественополезен труд, вероятно в рамките на две пълни седмици. Рапърката ще чисти, ще работи в перално помещение или някъде другаде, докато изкупи вината си пред обществото. Разбира се, ще отнесе и солена глоба, заедно с това.

“Трябва да се знае, че всеки, който бъде уличен в неспазване на закона, ще бъде наказан за това, без значение дали е известен на масите, или не. Това е Америка, тук така се прави”, заявиха магистрати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.