В Стара Загора останали без думи от постъпката на Крисия /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/v-stara-zagora-ostanali-bez-dumi-ot-postapkata-na-krisiya-video/49321 Goreshto.net
В Стара Загора останали без думи от постъпката на Крисия /ВИДЕО/

Крисия Тодорова оставила Стара Загора без думи, просто уникална млада певица!

В Стара Загора са без думи от това, което Крисия Тодорова направи по време на изпълнението си на хита Simply The Best. Тогава Крисия слез при публиката по средата на песента и продължи там да пее, което много е изненадало публиката, видя Goreshto.net.

"За първи път виждаме 9-годишно дете да прави такова нещо, Крисия сякаш е професионална певица" - възхищават се старозагорци.

[caption id="attachment_4205" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова възхити и изуми Стара Загора с невероятна постъпка Крисия Тодорова възхити и изуми Стара Загора с невероятна постъпка[/caption]

Действително е трудно да се сетим за друг такъв случай, в който толкова малко дете има такова невероятно сценично поведение, освен гласова дарба. Крисия въобще не се притесни, слизайки в публиката, с което удиви цяла Стара Загора, както и телевизионните зрители.

Иначе самото изпълнение на култовия хит на Тина Търнър от страна на Крисия Тодорова просто взриви всички присъстващи. Детето за пореден път изкара зашеметяващ глас и се справи великолепно с тази песен.

Цялото изпълнение на Крисия бе част от концерта "Гергана и приятели", който се проведе в Стара Загора и бе организиран от "Шоуто на Слави".

Насладете се на Simply The Best в изпълнение на сладката Крисия Тодорова и вижте как слезе в публиката по време на песента!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.