Разтърсващо: Нострадамус предрекъл края на кралицата и абдикирането на Чарлз! (виж още)

0

Пророчеството на Нострадамус разтърси Острова!

Великият Нострадамус е предрекъл ясно края на кралица Елизабет Втора и то точно през 2022-ра година. Написал е обаче, че тя ще си отиде на 97 години, а де факто тя напусна света съвсем близо до тях, на 96. Всичко това е записано в книгата на английския писател Марио Рийдинг, гръмна световната преса.

Предсказанията му обаче не свършват дотук, защото със смъртта на кралицата Нострадамус вижда поредица от катаклизми и дори самия разпад на монархията. Сега короната поема принц Чарлз, който ще бъде крал Чарлз Трети, но Нострадамус е записал, че той бързо ще абдикира от трона. Нещо, което шокира всички британци. Предполага се, че след това мястото му ще бъде заето от Уилям, но…

“Три деца ще бъдат родени близо до брега и тези деца ще разрушат монархията”, казва още гадателят като датите, които посочва за раждането им, съвпадат с тези на раждането на Уилям, на Хари и на принцеса Беатрис – а именно внуците на Елизабет.

Нострадамус е категоричен, че ще има война, след която световните сили вече няма да бъдат същите. Старите ще претърпят крушение и ще дойдат нови, ще настане нов световен ред. Мнозина виждат в това ролята на Русия и на Китай.

Не на последно място са предречени и множество катаклизми на природата, наводнения и земетресения.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.