Ново разкритие за смъртта на кралица Елизабет хвърли в шок милиони хора по света! (виж тук)

0

Симпатизанти на кралица Елизабет са огорчени и дори гневни!

Милиони са опечалените от гибелта на кралица Елизабет Втора. Хора от цял свят вчера се молеха за здравето й часове наред, след като дойде вестта, че Нейно величество е на легло, под грижата на лекарите си в замъка Балморал. Затова и шокът на всички тези хора е огромен, когато преди малко гръмна последното разкритие.

А именно – кралицата не е починала в часа, в който това беше обявено, а много, много по-рано. Още по времето, в което излезе официалното съобщение, че Елизабет не е добре, тя вече е била загубила живота си, разкриха източници от Острова.

Самият нов премиер в лицето на Лиз Тръс е научила новината към 16 часа следобед (наше време), а официално бе съобщено чак в след 20 часа, отново наше време. Елизабет Втора обаче си е отишла доста преди Тръс да научи за това.

В мига, в който цялото кралско семейство е пътувало към Шотландия, всичките му членове са били наясно, че ще се сбогуват с вече покойната кралица. Да, подобно пазене на тайна е нормално за монархията, в която има ясен протокол за всяко едно събитие, но симпатизантите на Елизабет са огорчени, а и ядосани, че са били лъгани.

“Значи, когато хиляди, милиони хора сме се молили от сърце за спасяването на кралицата, всички около нея са били наясно, че това е невъзможно”, коментират в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.