Горещо Жълто Новини

Това се случи с Диляна Попова след скандала с жената на Блатечки!

Скандалът около тримата накара Диляна Попова да се промени коренно!

Какво се случва с Диляна Попова след като медиите гръмнаха преди седмица със скандала около нея, Асен Блатечки и жена му Катерина Горанова?! Този въпрос си задават не само читателите, а и колегите на красивата актриса, чието поведение е повече от странно.

От седмица насам Диляна Попова, за която се твърди, че е бременна от Асен Блатечки, почти не се показва от дома си и отказва каквито и да било комуникации с медиите. Тя обаче не се крие само от тях, а и от приятелите си, които не са й виждали очите. Това разкриха близки до театралните среди източници.

Дори колегите на Диляна Попова и Асен се тревожат какво се случва
Дори колегите на Диляна Попова и Асен се тревожат какво се случва

Асен Блатечки също отказва да обели и дума като нито отрича, нито потвърждава новината за любовта си с Диляна Попова и нейната бременност. Злите езици обаче шушукат, че причина за “домашния арест” на Диляна Попова е скандал, който тя и съпругата на Асен Блатечки си вдигнали дни, преди новината да превземе вестниците.

Диляна Попова се чувствала много гузна пред Катерина Горанова и й трябвало време, за да размисли на спокойствие и да прецени нещата. “Имаме чувството, че се срамува от случилото се между нея и Асен. Тя е влюбена, да, но също така е много скромен и морален човек и затова не може да се наслади изцяло на любовта си”, коментират близки до новосформираната двойка.

Друга клюка, която се върти покрай Диляна Попова е, че тя нарочно не излиза от вкъщи, но не заради срам, че е отнела чужд съпруг, а заради суеверието си и страха, че лоши очи може да уручасат нея и бъдещото й бебе.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. хайде да ги оставим да се насладят на любовта си.

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.