Браво! Андреа най-после се показа истинска за Кобрата

https://goreshto.net/novini/bravo-andrea-nay-posle-se-pokaza-istinska-za-kobrata/49318 Goreshto.net
Браво! Андреа най-после се показа истинска за Кобрата

Андреа посрещна великия боксьор в напълно небрежен вид

Доживяхме да видим Андреа напълно истинска и като поведение, и като облекло до Кубрат Пулев. Това се случи на летището в София, където певицата посрещна любимия си след здравия му бой над Ивица Перкович.

Андреа се появи спортно облечена, забеляза Goreshto.net, което изненада присъстващите. Обикновено фолк дивата развява рокли и отворени деколтета при посрещането на Кобрата. Сега обаче я видяхме с тесни дънки и дънково якенце, а отдолу обикновена бяла тениска.

[caption id="attachment_4187" align="alignright" width="300"]Ето така Андреа се появи пред Кобрата и цяла България Ето така Андреа се появи пред Кобрата и цяла България[/caption]

Гримът също този път не бе водещ в излъчването на Андреа. Прическата й бе най-обикновена. Всичко това показва, че отношенията между нея и Кубрат Пулев най-после са преминали в следващата фаза, характерна за семейните двойки. Вече двамата не се интересуват толкова от визията на партньора си, защото любовта е на по-високо ниво.

Само за сравнение можем да се сетим как Андреа посрещна Кобрата през декември след нокаута му над Джоуи Ейбъл. Тогава даже плъзна слухът, че хубавицата си е сложила силикон, защото някои части наистина щаха да й изпаднат.

Сега вече е друго. Може би и сватбата наближава, а това кара Андреа да се чувства сигурна и спокойна с Кубрат Пулев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.