Наско Сираков и Илиана Раева много разочаровани от Славея!

https://goreshto.net/novini/nasko-sirakov-i-iliana-raeva-mnogo-razocharovani-ot-slaveya/49317 Goreshto.net
Наско Сираков и Илиана Раева много разочаровани от Славея!

Наско Сираков и Илиана Раева са много разочаровани от действията на щерка си!

Наско Сираков и съпругата му Илиана Раева не знаят какво да правят с щерка си Славея. Те са страшно разочаровани от действията на младата красавица, чието поведение става все по-скандално. Славея непрекъснато се снима в провокативни снимки във Фейсбук, някои от които граничат с кадри от късните филми.

"Наско Сираков и Илиана Раева са хора от друго поколение и са твърде консервативни. Особено Илияна, която в началото бе в абсолютен шок от снимките на Славея. После, разбира се, се поокопити, но никога няма да може да разбере и да приеме факта, че щерка й показва най-милото си пред цяла България", коментират близки до семейството на бившия национал и златното ни момиче.

[caption id="attachment_4175" align="alignright" width="300"]Наско Сираков и Илияна Раева категорично не одобряват снимките на Славея Наско Сираков и Илиана Раева категорично не одобряват снимките на Славея[/caption]

На Славея обаче срама на родителите й явно изобщо не я тревожи, защото продължава с откровено неприемливите си фотосесии. Тя също се е влюбила в модерния напоследък селфи стил и не пропуска сгоден случай, за да се разхвърли пред фотоапарата.

В едни от най-провокативните си фотосесии, тя позира с бившия участник в Биг Брадър Миро, който беше женен за хубавата Елена от "Денсинг старс", а позите, които двамата са заели, карат Наско Сираков и Илиана Раева да умират от срам.

Как ще свърши всичко това и дали скандалът в семейството им ще избухне с пълна сила, предстои да разберем. А може би Славея ще израсте "хобито" си и най-накрая ще вземе да се кротне, както отдавна я съветват родителите й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.