България Забавно Новини Шоубизнес

Как Краси Радков спаси Мариан Бачев от унижение пред цяла България

Краси Радков се доказа като добър колега, спасявайки Мариан Бачев

Актьорът Краси Радков е добродушен и това се показа отново в едно от предаванията “Шоуто на Слави”. Тогава той спаси колегата си Мариан Бачев, с когото традиционно приключва Актьорската вечер в понеделник. Бачев бе влязъл в образа на Доктор Ненчев, но никак не му се получи целият скеч. През цялото време той не разсмиваше нито публиката, нито Слави Трифонов, видя Goreshto.net.

Краси Радков показа своята добра душа
Краси Радков показа своята добра душа

За капак Мариан свърши, без даже да се разбере. Водещият се обърна към него с “Това ли беше само?”, тъй като нито беше смешно, нито продължително. Тогава Мариан Бачев видимо се смути и изпадна в неловко положение. В ролята на негов спасител се притече Краси Радков, който преди това бе изиграл Митьо Пищова. Краси започна да крещи, връщайки се в ролята си, за да отвлече вниманието от леко унизения Мариан Бачев.

В крайна сметка действието на Краси Радков даде резултат. Слави обяви края на Актьорксата вечер и тримата актьори потеглиха към зад кулисите. Така унижението за Бачев бе някак подминато, макар да се представи най-посредствено от всички. Умишленото действие на Краси Радков си личеше отдалеч. Браво на актьора за колегиалното му отношение.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.