Как Краси Радков спаси Мариан Бачев от унижение пред цяла България

https://goreshto.net/novini/kak-krasi-radkov-spasi-marian-bachev-ot-unizhenie-pred-cyala-balgariya/49314 Goreshto.net
Как Краси Радков спаси Мариан Бачев от унижение пред цяла България

Краси Радков се доказа като добър колега, спасявайки Мариан Бачев

Актьорът Краси Радков е добродушен и това се показа отново в едно от предаванията "Шоуто на Слави". Тогава той спаси колегата си Мариан Бачев, с когото традиционно приключва Актьорската вечер в понеделник. Бачев бе влязъл в образа на Доктор Ненчев, но никак не му се получи целият скеч. През цялото време той не разсмиваше нито публиката, нито Слави Трифонов, видя Goreshto.net.

[caption id="attachment_4156" align="alignright" width="300"]Краси Радков показа своята добра душа Краси Радков показа своята добра душа[/caption]

За капак Мариан свърши, без даже да се разбере. Водещият се обърна към него с "Това ли беше само?", тъй като нито беше смешно, нито продължително. Тогава Мариан Бачев видимо се смути и изпадна в неловко положение. В ролята на негов спасител се притече Краси Радков, който преди това бе изиграл Митьо Пищова. Краси започна да крещи, връщайки се в ролята си, за да отвлече вниманието от леко унизения Мариан Бачев.

В крайна сметка действието на Краси Радков даде резултат. Слави обяви края на Актьорксата вечер и тримата актьори потеглиха към зад кулисите. Така унижението за Бачев бе някак подминато, макар да се представи най-посредствено от всички. Умишленото действие на Краси Радков си личеше отдалеч. Браво на актьора за колегиалното му отношение.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.