Ани Салич окончателно затри Галя Щърбева от Нова ТВ

https://goreshto.net/novini/ani-salich-okonchatelno-zatri-galya-shtarbeva-ot-nova-tv/49313 Goreshto.net
Ани Салич окончателно затри Галя Щърбева от Нова ТВ

Галя Щърбева вече няма да се появява на Новините  по Нова ТВ

Край с Галя Щърбева по Нова ТВ. Красивата блондинка е решила да напусне в посока bTV, пише ПИК. Причината е само една и тя е Ани Салич. Сега Щърбева е в майчинство, но от телевизията ясно са й показали преди това, че новата звезда ще бъде Салич, а Галя ще трябва да се задоволи с някоя от по-ранните емисии новини.

Това много е разочаровало Галя Щърбева, научи Goreshto.net. След години вярна служба в Нова ТВ тя получи такова отношение и именно то е накарало хубавицата да се огледа за нова работна среда. Веднага от bTV са реагирали, виждайки в това удобна ситуация да си го върнат на Нова телевизия за загубата на толкова много кадри преди това.

[caption id="attachment_4150" align="alignright" width="300"]Starbeva Галя Щърбева напуска Нова ТВ заради Ани Салич[/caption]

По непотвърдена информация, за трансфера на Галя Щърбева от една в другата телевизия помогнала най-вече приятелката й Лора Крумова, която измина същия път. Носи се слух, че даже договорът на Галя Щърбева е готов и тя само трябва да сложи подписа си. Блондинката се завръща от майчинство през ноември, но няма въобще да се появи повече в Нова ТВ, тъй като е много обидена. Направо ще почне работа в bTV.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.