Горещо Жълто Новини

Страшната седморка: 7-те снимки, които Емилия копнее да унищожи!

Съпругата на Коко Динев – Емилия не винаги е била това, което е сега!

Красивото лице на Пайнер и любимата жена на Коко Динев – Емилия, не винаги е била това, което е сега. А именно пример за подражание и идол на хиляди тийнейджърки. Съвсем не! Визията на Емилия е била доста различна от настоящата и, да си го кажем право – изобщо не е за завиждане.

Така изглежда Емилия сега - приказно красива
Така изглежда Емилия сега – приказно красива

Твърденията за това не са просто махленски клюки или инсценировка на завистливи колежки, а самата истина. Която, за огромно съжаление на Емилия, продължава да живее в интернет пространството.

Бегъл поглед през търсачката на Гугъл доказва, че Емилия се е постарала да скрие добре миналото си и снимките си от зората на своята кариера. Нейни фотоси от “младите” й години могат да се открият трудно, за разлика от тези на много други певици. И за това има обяснима причина.

Вижте Емилия тук, обаче!
Вижте Емилия тук, обаче!

Освен изкуствения си бюст, Емилия си е правила поне три ринопластики, както и неведнъж е опъвала изкуствено бръчки с помощта на прословутия ботокс. На практика лицето й сега няма нищо общо с физиономията й преди. И промяната не се дължи единствено на принудителното опериране на носа.

Или Емилия тук!
Или Емилия тук!
Това пак е Емилия
Това пак е Емилия
Има ли нещо общо това момиче със сегашната богиня на красотата Емилия?!
Има ли нещо общо това момиче със сегашната богиня на красотата Емилия?!

Казваме “принудително”, тъй като е обществена тайна, че преди време благоверният й Коко Динев си изтърва ръчичката и счупи носа на любимата си. Което, разбира се, бе чудесен повод да го оперира и да се прости с характерната му гърбица.

Когато Емилия беше "млада"...
Когато Емилия беше “млада”…
Какво ще кажете - отива ли й розовото?!
Какво ще кажете – отива ли й розовото?!
Я, какво ни гледа оттук...
Я, какво ни гледа оттук…

Истината обаче е субективно понятие. Затова спираме с приказките и ви оставяме да прецените сами има ли разлика между бившата и настояща Емилия. Защото според нашето скромно мнение, има 7 снимки, които тя неистово копнее на унищожи. Насладете им се с кеф!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.