Джулиана Гани намекна, че е бременна! Потребители: Още едно дете ли ще парясаш?! (виж тук)

0

Надула ли е корема Джулиана Гани?!

Ще видим ли Джулиана Гани пак с корем, или няма да я видим – този въпрос вече втръсна на мнозина, след като самата силиконка не спря да си прави пиар с него. Тя многократно се изказваше как била готова за второ дете, с което да дари новия си “мачо” Теодор Гецов (знаем, че той е полицай и е от Търново).

Е, преди дни Ганито отиде по-далеч като пусна снимка от партито за кръщенето на сина си, над която написа “мъдро”, че всеки човек имал нещо прекрасно, което го чака във времето. Разбира се, потребителите схванаха идеята и какво намеква Джулката, а именно, че пак е надула корема.

То лошо няма, само дето тя и първото си дете почти не вижда, интересно е как ще се грижи за второто. Това е масовото мнение на потребителите в нета, повечето от които никак не се зарадваха на подобна вероятност.

“И какво ако си “напълнила фурната”?! Още едно дете ли ще парясаш?! Горкото!… Ама нищо, то да се оправя, нали ще има татко, пък има и агенции, където може да го дадеш, както каза преди за Давид. Щото нали – ти си млада и ще си родиш и трето”, направиха я на нищо в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.