Кошмар: Мис Джуки си постави нова цел!

https://goreshto.net/novini/koshmar-mis-dzhuki-si-postavi-nova-cel/49306 Goreshto.net
Кошмар: Мис Джуки си постави нова цел!

Мис Джуки изби рибата с поредния си мерак за слава!

Скандалната Мис Джуки отново ще се явява на конкурс. Той ще се проведе на 4-ти април т.г. и на него ще оценяват пленителните задни части на участничките. Габриела Радославова, по известна като мис Джуки е повече от сигурна, че тя ще бъде призьорката. Огромните й устни й навлякоха прякора. С който комплексарката /според доста хора в хайлайфа/ се кефи яко.

Тя отдавна не крие предпочитанията си към футболистите. Признава, че особено й действат червените фланелки на ЦСКА. За любимия си отбор наскоро „силиконовите устни” наскоро е спретнала умопомрачителна фотосесия.

[caption id="attachment_4088" align="alignright" width="300"]Мис Джуки тотално превъртя - сега ни навира не само джуките, а и задните си части Мис Джуки тотално превъртя - сега ни навира не само джуките, а и задните си части[/caption]

Според бръмчалката ритнитопковците били сред едни от най-огнените мъже и в кревата показвали ненадминати умения, които карали жената да експлоадира от кеф. Затова и нарочената за Мис Джуки моделка си пада единствено по ритнитопковците. Връзката й с футболиста Орлин Орлинов претърпя крах. Тя разкри скандални моменти от нея, при която футболистчето яко я шамаросвал и в добавка й тормозел психически. После тя премина през кревата на втори и трети ритнитопковец. Сега признава, че отново е сама и свободна.

Скандалната Габриела в едно интервю довери, че министър й предлагал брачна халка и й обещавал десет бона на месец за издръжка. Тя обаче отхвърлила офертата, защото той бил доста стар за нея.

Капризната блондинка стана асистентка в предаването „Комисия Павлов”. В социалната мрежа не спират да коментират, че корекциите по тялото и лицето на скудоумната блондинка са толкова много, че могат да засенчат операциите на повечето ни застаряващи певици и актриси взети заедно.

Но за предстоящия конкурс тя е убедена, че ще скрие шапката на повечето екзотични красавици и ще ги издуха здраво. При условие обаче, че в журито има повече от един футболист. И тогава короната й е в кърпа вързана, убедена е Габриела.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.