Половинката на Тодор Неделев проговори за пръв път след зверската катастрофа! (виж още)

0

Гаджето на Тодор Неделев разказа за кошмара!

За първи път след зверската катастрофа, от която едва оживя Тодор Неделев, половинката му Анита Терзийска проговори и сподели чувствата си. Знаем, че футболистът от националния ни отбор трябваше да претърпи тежка черепна операция в Грузия, а състоянието му бе критично. За късмет всичко премина добре и сега той се възстановява в родния си Пловдив.

Двамата с Анита Терзийска са заедно от доста години, а 27-годишната красавица едва не получила удар като научила новината за злополуката. Тя признава, че успяла да се събере само, за да хване първия полет до Грузия и да бъде с любимия си.

“Когато отидох, лекарите ме предупредиха, че гледката няма да ми хареса, направо ще е страшна. Подкосиха ми се краката и се разтреперих като лист, но знаех, че вляза ли при Тодор, трябва да съм широко усмихната, за да му дам кураж. Така и направих. Сега съм благодарна, че сме живи и сме здрави, той още се лекува, но ще се оправи. От това премеждие разбрах кои са важните неща в живота, дори и да си млад”, споделя Анита.

За рождения й ден пък Неделев я изненада с романтичен пост в мрежата, отделно от подаръците, в който я нарече “най-прекрасното и перфектно момиче” и я помоли да не се променя никога.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.