Фенове в истерия: Познайте кое ще си татуират Брад и Анджелина?!

https://goreshto.net/novini/fenove-v-isteriya-poznayte-koe-shte-si-tatuirat-brad-i-andzhelina/49305 Goreshto.net
Фенове в истерия: Познайте кое ще си татуират Брад и Анджелина?!

В мрежата вече вървят облози кои части от тялото си ще татуират Брад и Анджелина!

Фенове по целия свят изпаднаха в истеричен пристъп след новината, че любимците им Брад Пит и Анджелина Джоли ще отбележат годишнината от сватбата си по крайно нетрадиционен начин. Те ще си направят еднакви татуировки на... особено място по тялото. Това бе оповестено от техните говорители, които обаче нарочно се въздържаха от подробности.

Ясно е само, че Брад и Анджелина ще татуират телата си на онова място, което е толкова интимно и скрито, че никой и никога не може да види, камо ли папарак да снима. Идеята е само те двамата да знаят какво представляват татуировките им и да ги държат завинаги скрити от хорските погледи, както са правят и с любовта и личния си живот вече толкова години.

[caption id="attachment_4083" align="alignright" width="300"]Брад и Анджелина ще се татуират там, където никой няма да види символите им Брад и Анджелина ще се татуират там, където никой няма да види символите им[/caption]

След като новината за тайните татуировки обиколи света, фенове вече стартираха залози в интернет. Луди по Брад и Анджелина, почитатели се надпреварват да спорят кое точно е мястото, на което двамата ще се татуират в знак на вечната си любов. Излишно е да споменаваме, коя от анатомичните части на звездите се ползва с най-голям брой привърженици.

Освен мястото, феновете гадаят и какво точно ще представляват татуировките, като дори се стигна до предположения от сорта на това, че Брад и Анджелина ще изрисуват собствените си ликове върху телата си.

Каквото и да са решили Брад и Анджелина обаче, истината си остава само за тях. А това, че упорито крият тайните си от пресата и света, формулира и "рецептата" им за толкова дълъг и благодатен съвместен живот.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.