Масово недоволство: Протест сред звездите от "Денсинг старс"!

https://goreshto.net/novini/masovo-nedovolstvo-protest-sred-zvezdite-ot-densing-stars/49304 Goreshto.net
Масово недоволство: Протест сред звездите от "Денсинг старс"!

Участниците от "Денсинг старс" възмутени от мизерните условия в шоуто!

Истински протест назрява сред участниците в шоуто по Нова телевизия "Денсинг старс". Звездите са крайно недоволни от условията в предаването и макар че са взели доста високи хонорари за участието си, не могат да си затварят очите за нередностите.

Първото, което прави лошо впечатление на танцуващите в "Денсинг старс" е мизерният кетъринг, който буквално ги оставял гладни. За многото часове, прекарани в репетиции в студиото, звездите капвали от умора, а нямало с какво да се подсилят. "То е вярно, че не може да се натъпчеш и да танцуваш, но пък и няма как да репетираш пълноценно, когато стомахът ти стърже от глад", протестират повечето от родните звезди.

[caption id="attachment_4078" align="alignright" width="300"]Участниците в Участниците в "Денсинг старс" бесни от мизерията и неуредиците в шоуто[/caption]

А най-добрата за момента участничка Михаела Филева недоумява как е възможно дори минералната вода в студиото да е в толкова ограничени количества, че редовно да не достига и да трябва участниците сами да излизат и да ходят до съседни магазинчета, за да си закупят.

Илияна Раева пък зяпнала от изненада като й връчили най-обикновен жълт химикал от евтините Бигчета, за да нанася оценките на участниците. "Това е абсурдно. Говорим за тежест, за истинска класа на предаването, а журито работи с химикали от левче", възмущавала се бившата ни шампионка по художествена гимнастика.

Служителите към предаването също били орязани наполовина, в сравнение с миналия сезон на "Денсинг старс", тъй като хонорарите на звездите на практика "изяли" заплатите им и продуцентите се принудили да орежат персонала с "голямата ножица".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.