Горещо Жълто Новини

Масово недоволство: Протест сред звездите от “Денсинг старс”!

Участниците от “Денсинг старс” възмутени от мизерните условия в шоуто!

Истински протест назрява сред участниците в шоуто по Нова телевизия “Денсинг старс”. Звездите са крайно недоволни от условията в предаването и макар че са взели доста високи хонорари за участието си, не могат да си затварят очите за нередностите.

Първото, което прави лошо впечатление на танцуващите в “Денсинг старс” е мизерният кетъринг, който буквално ги оставял гладни. За многото часове, прекарани в репетиции в студиото, звездите капвали от умора, а нямало с какво да се подсилят. “То е вярно, че не може да се натъпчеш и да танцуваш, но пък и няма как да репетираш пълноценно, когато стомахът ти стърже от глад”, протестират повечето от родните звезди.

Участниците в "Денсинг старс" бесни от мизерията и неуредиците в шоуто
Участниците в “Денсинг старс” бесни от мизерията и неуредиците в шоуто

А най-добрата за момента участничка Михаела Филева недоумява как е възможно дори минералната вода в студиото да е в толкова ограничени количества, че редовно да не достига и да трябва участниците сами да излизат и да ходят до съседни магазинчета, за да си закупят.

Илияна Раева пък зяпнала от изненада като й връчили най-обикновен жълт химикал от евтините Бигчета, за да нанася оценките на участниците. “Това е абсурдно. Говорим за тежест, за истинска класа на предаването, а журито работи с химикали от левче”, възмущавала се бившата ни шампионка по художествена гимнастика.

Служителите към предаването също били орязани наполовина, в сравнение с миналия сезон на “Денсинг старс”, тъй като хонорарите на звездите на практика “изяли” заплатите им и продуцентите се принудили да орежат персонала с “голямата ножица”.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

2 Comments

  1. тая илияна раева за каква се има “Говорим за тежест, за истинска класа на предаването, а журито работи с химикали от левче“, -нима химикалчето ще й даде класата, към която тя се стреми. Е затова сме калпава държава, с много талантлив народ, но без истински върхове, защото като се качваме по стълбата нагоре забравяме от коя коптора сме излезли

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.