Бомба: Златка Райкова с публично разкритие за Благой Георгиев! (още подробности)

0

Златка Райкова оплю бившия и нахвали новия!

Златка Райкова направи публично разкритие за бившия си Благой Георгиев в нета. Бившата плеймейтка се заигра с феновете и им позволи да я питат всичко, което поискат. Разбира се, какво може да питаш Русата Златка, освен за новата и за старата й любов, няма да си говорят за квантова механика, я…

Та, на въпросите за Благой Георгиев, Златка показа, че не й е особено приятно, но заяви, че се е разделила с него не заради изневерите му, а основно заради огромното му его. “Между нас, заедно с нас, навсякъде около нас, беше егото му – с него той няма как да се пребори, няма да го направи и този път, в новия си брак, сигурна съм. Именно това его ни раздели, защото там, където е то, любов няма”, разсъждава Райкова.

А после се впусна в мили признания за новия си Карен Хачатрян и дори заяви гръмко, че двамата са измислили име на бъдещия си наследник. С което тя се мъчи да убеди феновете си, че се кани да ражда. Дали това е така обаче, само Златка знае, като се има предвид, че с Карен май играеха роля на влюбени, без да са точно влюбени. Но, ще видим занапред.

Иначе той бил адски мил и се грижил чудесно за сина й, нея пък я обожавал и уважавал, каканиже Райкова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.