Азис тотално се оля: Бионсе и Фреди Меркюри не стрували! (вижте безумието)

0

Азис мина всички граници този път!

Васил Боянов, демек Азис, винаги е демонстрирал прекомерно самочувствие, но този път се оля. Не, не се оля, ос*а се, та чак замириса. А самият той дори не си дава сметка, че става за резил. Случката се разигра, докато певецът от Костинброд си играеше на откровения с почитатели в мрежата. Те задаваха въпроси, а той благоволяваше да отговори.

Запитан за областта музика и кои световни изпълнители НЕ харесва, той на първо място посочи Фреди Меркюри. Да, дръжте се да не паднете, но е точно така – наш Азис Фреди не признава. От къдЯ на къдЯ, бе, кой е той, някаква си групичка Куин…

След това Азисчо насочи острието си и към Бионсе, като заяви, че с новия си албум тя се опитвала да си върне изгубената слава, ама нямало да я бъде, милата… За Джъстин Бийбър пък да не говорим – Азис него хич и не го забелязва.

Тези му реакции разсмяха едни, но вбесиха други, особено по темата с Фреди. Потребители настръхнаха и го помляха с обиди и въпроси за какъв се счита той, който е познат само на селяндурите у нашия край. “Абе, аланкоолу, кога излезе от гетото, кога ти порасна носа, бе?! Ти на Фреди на това, което е оставял след себе си в тоалетната не можеш да стъпиш”, бесни са в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.