Ще се сбъдне ли пророчеството на Ванга за извънземните?

Била категорична, че те са само любов и доброта

https://goreshto.net/goreshto/shte-se-sbadne-li-prorochestvoto-na-vanga-za-izvanzemnite/47171 Goreshto.net
Ще се сбъдне ли пророчеството на Ванга за извънземните?

Била категорична, че те са само любов и доброта

Утре (11 август) се навършват 26 години от кончината на петричката пророчица Ванга.

Петър Баков пише в книгата си „На колене пред Ванга“, че пророчицата отдавна твърдяла, че разумът е извън нас и ни пази да не се самоизбием самовлюбени. А смъртта е неговата предпазна мярка. Човечеството още не го знае, тъй като използва едва пет стотни от възможностите на мозъка си.

Ванга не само, че винаги е твърдяла, че съществува извънземен живот, а и е категорична, че човечеството е създадено с намеса отвъд Земята. През далечната 1975 г. тя предрича, че творците на човечеството ще кацнат в Рупите 20-30 години след нейната смърт. Твърди, че ще кацнат насред Рупите. А може и да закъснеят с 10-тина години, те си решават кога да дойдат, пророкува тя.

Категорична е, че нито ананаките, нито качините, рупите, плеядите и друидите не са ни забравили, защото сме техни деца. Разкривайки всичко това пред съседското момче Петър Баков, Ванга го заклева да не го публикува по-рано от десетилетие след кончината й.

Той спазва заръката й и публикува нейните предсказания в първото десетилетие на новото хилядолетие. Ванга твърдяла, че те са изпълнени с огромна любов към човечеството, но в същото време са и строги и именно строгостта им е довела до потъването на Атлантида. Тя дори твърди, че именно от хаоса са родени водата, въздухът и огънят.

Според разкритията на Ванга, хората са създадени по „заповед на водата“. Именно по нейна заповед извънземните създават човечеството, тя е не само нашата памет и знае, че няма мъртви неща. Тя е свещената програма на силата, твърди пророчицата. Добавя, че хаосите създават извънземните, а те – нас. Категорична е, че не произлизаме от маймуните, те са друго нещо – опит на Силата.

Петричката пророчица не само разкрива, че сме създадени от качините и ананаките, а и посочва, че те идват от планетата Нибиру, за която учените все още нямат единно мнение. Тя разкрива, че създателите ни са живели между 800 и 100 години, а някои от тях дори и повече – над 1 600 години или докато им омръзнело. Били са почти безсмъртни, но толкова се самозабравили, че се взели за повече от създателите, без да си дават сметка, че са експеримент и това ги унищожило.

Ванга посочва, че те биват потопени ведно с острова и допълва, че Привличането не търпи неблагодарност. Възмездието и Видовден съществуват, посочва още тя.
Когато говори за качествата на извънземните, не пропуска да подчертае, че те са изключително кротки и не знаят какво е зло, защото всичко в тях е добро и само добро.

Петричката пророчица вещае, че те знаят много добре как да премахнат завистта, за да няма злини и войни. Твърди, че на по-късен етап обменът между хората ще се случва на съвсем друго ниво. Любовта, която сега изобщо не е любов ще възцари с истинската си любов и ще бъде бялата обич, вещае тя. Посочва, че където са извънземните, там е хармонията.

В заключение Ванга твърди, че всички ние сме резултат от преживяното, т.е от това, което сами сме си помислили, избрали и направили. Затова предсказанията се „опитват“ да ни унищожат. Българският феномен била категорична, че разкрие ли нечие бъдеще, ще го лиши от него.
Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.