Огромна мръсотия: Нечуван скандал с родни звезди!

2

Виновникът всичко да излезе наяве е рапърът Мишо Шамара!

Мегаскандал е на път да избухне и да разбуни държавата като кошер, след като рапърът Мишо Шамара разобличи публично мръсната тайна на множество от родните звезди. Оказа се, че всички, които уж напират да се изявяват в благотворителни концерти и други събития, всъщност не правят нищо благотворително.

Болшинството от рап, поп и фолк певците ни се съгласявали да участват в благотворителни концерти срещу трицифрени или дори петцифрени суми, броени им на ръка от организаторите, кълне се Мишо Шамара, който с очите си бил виждал десетки от споменатите случаи.

Разкритията на Мишо Шамара предизвикаха истински скандал
Разкритията на Мишо Шамара предизвикаха истински скандал

“Омерзен съм. Срам ме е. Срам ме е от така наречените ми колеги, които се надпреварваха да плюят рапърите като мен, а се оказва, че тъпака Мишо Шамара не е взел и лев от благотворителни изяви. Докато останалите са си напълнили гушите”, възмущава се Мишо Шамара и е готов да застане и пред съда ако се наложи, за да потвърди и докаже твърденията си.

“И кво се оказва в крайна сметка?! Че когато се тръшнете болни и ви трябват пари, ще ви помогнат ония “лошите момчета”. А мазните и лъскави звезди и пръста си няма да помръднат за вас, ако не приберат хилядарките предварително”, продължава с гнева си Мишо Шамара, под чиито пост са изредени десетки възмутени коментари на потребители, напълно съгласни с казаното от рапъра.

Остава само да се изчака Мишо Шамара да залитне към конкретиката и да заяви последните имена от нашенския хайлайф, които са поискали пари за участието си в благотворителна кампания. Тогава вече наистина ще стане интересно!

2 коментара
  1. ursula казва

    БРАВО НА МИШО ШАМАРА! АЗ СЪН НА ВЪЗРАСТ, КОЯТО МНОГО, МНОГО НЕ РАЗБИРА ТОЯ ВИД МУЗИКА, НО СЪМ ВЪЗХИТЕНА ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА ТОЗИ РАПИЗПЪЛНИТЕЛ.

  2. странджата казва

    мишо, кажи кои са гадините, които уж правят благтворителност, че да не им ходим на концертите

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.