Светът плаче: Ето какво е последното желание на прекрасната Оливия Нютън-Джон! (виж още)

0

Слънчевата Оливия Нютън-Джон бе обичана от всички!

Прелестната и лъчезарна Оливия Нютън-Джон ни напусна преди часове, на 73-годишна възраст. Милиони хора по света плачат за любимата си Синди от култовия “Брилянтин” и няма да забравят слънчевата й усмивка. Оливия Нютън-Джон си отиде от рак на гърдата, с който се бореше цели тридесет години. Понякога успяваше да го победи, но той се връщаше пак. За последно се завърна през 2107-та.

Едва 44-годишна певицата и актриса се сблъсква с ужасяващата диагноза. Тя се отказва от кариерата си и се отдава на лечението си, а после целият й живот и смисъл са свързани с това да помага на болни като нея. Основава и фондация, с която е свързано и последното й желание. Оливия не иска цветя от почитателите си, а ги моли да дарят тези пари на фондация за борбата с болестта.

Самата тя признава в последните си интервюта, че не се страхува от смъртта, защото е общувала с духове, случвало й се е да ги “види” дори и знае, че реално смърт няма. “Знам, че всички сме част от една голяма и обща енергия и знам, че отново ще усетя любовта на близките си, когато отида там. Не бързам, но знам, че това ще стане”, споделя любимката на милиони.

А много звезди, особено екранният й партньор Джон Траволта изказаха безмерната си обич и топлина към нея. “Мила ми Оливия, ти направи живота ми по-добър. Имаше невероятно, слънчево влияние. Безкрайно те обичам и винаги ще те обичам, ще се видим отново някой ден”, пише Траволта.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.