Направи го: Андреа призна, че страда от психическо разстройство! (още подробности)

0

Андреа се осмели да потърси помощ!

Андреа има здравословен проблем и то сериозен. Проблем, който може и да се окаже нелечим. Това най-сетне призна самата тя в нета и казваме “най-сетне”, защото поведението й през последните години и особено последните месеци, беше видимо неадекватно. С всичките тези откровени голотии и п*рно кадри.

Преди часове самата Андреа написа пост в мрежата и поиска съвет от тези, които са го изпитали – как точно се лекува психично разстройство. Тя помоли за коментари на запознати хора, защото явно е осъзнала, че не може да продължава така. Или поне е в период, в който си дава сметка за нещата, преди да се върне в предишния период на еуфория и мания, както ги наричат.

Помним, че преди време певицата призна в интервю, че страда от проблеми с психиката и това се обострило като надебеляла. “Кубрат тогава уж беше до мен, но всъщност не беше. Той не ме подкрепи така, както трябваше и не говоря за пари, а за рамо, за духовна подкрепа. Не ме разбираше, а аз плачех, дори мислех за самоубийство”, разкри Андреа.

Тя призна, че е карала колата си с бясна скорост и е искала да се забие в скала. В последния момент се отказала, но после дълго гълтала хапчета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.