Тайната лъсна: Ето защо Меган Маркъл изглежда по-млада от Кейт Мидълтън! (виж тук)

0

Меган Маркъл е дори с година по-голяма от Кейт Мидълтън!

Най-сетне се разбра причината защо Меган Маркъл, която е на 41 години, изглежда значително по-млада от Кейт Мидълтън, която пък е дори с година по-малка от нея. Въпреки че Кейт е безспорната любимка на поданиците на Великобритания, а Меган доста често е оплювана и скандализира, всички й признават едно – изглежда свежа и в отлична форма.

Кейт също е стройна, но доста пъти лицето й изглежда по-състарено от това на Маркъл. И ето, че тайната на Меган излезе наяве. Всъщност това са редица причини, не една, но тя предпочита да ги подреди като започне с йогата. Според нея йогата е живот, младост, красота и здраве накуп.

Разбира се, после идва ред на храната. Меган никога не гладува и не слабее бързо, защото това е пагубно и е жив бич за кожата, особено на лицето. Тя се храни като вегетарианка до уикенда, а през почивните дни си позволява и месо. Алкохол почти не опитва, изключение прави само чаша вино на събитие.

Другото е, че Маркъл почти не се гримира, когато е извън камерите. Гримът нанася големи щети на кожата и тя го избягва всячески. Движи се умерено и редовно посещава за мезотерапия, която обожава, своя козметик. Е, това са ритуалите на Меган и виждаме, че има ефект.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.