Пиар ли е годежът на Виктория Капитонова, или наистина се даде на чичака?! (виж още)

0

Даде ли се Виктория Капитонова на възрастния си любовник?!

Виктория Капитонова отново успя да влезе в устите на медиите и потребителите в мрежата с последното си фото. На него рускинята показва нещо, невиждано досега на ръката й – годежен пръстен. Самата тя не е оповестила новината нито устно, нито писмено, но бижуто на пръста й разбуни духовете.

Знаем, че Викито имаше взимане-даване с мъж, доста по-възрастен от нея, с когото бе засичана в скъпи ресторанти и на почивки извън България. При все, че Капитонова не спираше да твърди, че съпругът й трябва да бъде млад, добре сложен и красив – подобно визията на Виктор Стоянов обаче, е странно да се е дала на чичето.

Вариантите са два – най-логично е това да е поредният й опит да спечели още някой и друг ден слава, защото знаем, че след формата всички участнички – даже тя и Алекс Гърдева, които бяха най-одумвани, се позабравиха. А пиарът носи на Виктория парички от реклами в нета.

Разбира се, съществува и вариантът да се е сгодила за въпросния, но е твърде малко вероятно. Тя още няма 30 години, не бърза да се задомява и да ражда, иска и кариерно развитие. А, доколкото си спомняме, любовникът й я държеше доста изкъсо и не й даваше да шавне.

Каква е истината, вероятно съвсем скоро ще узнаем.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.