Не спря да се предлага: Диона навря мазен з@дник в очите на всички! (СНИМКИ)

0

А после Диона се чуди защо я зарязвали!

Откакто годеникът й, който беше лихвар с чейндж бюро, я заряза, Диона не спря да се предлага вулгарно в мрежата и да си търси поредния кандидат. Само че го прави толкова просташки и излъчва такова безсилие, че мъжете вместо да я хвалят и да й сипят комплименти, я осмиват.

Има си хас да е другояче при все, че някогашната неуспяла рапърка и настояща неуспяла чалгарка, се пуска като на повикване в профила си. Денислава Сашова явно се има за особено секси, еле пък като усърдно си фотошопира кадрите… и не пропуска ден да не се разголи.

Направи го и преди часове като си навря мазната з@дница в очите на всички потребители, в това число и деца, които я следват. Не само задникът й краката й обаче са подложени на солидна обработка, а и физиономията. И особено много зъбите, които Дионка е избелила дотам, че е по-смешна и от Благой Георгиев навремето.

“Патки без грам мозък в кухите кратуни – това са и тая, и останалите от бранша й, с редки изключения. Предложила се като на тезгях на битака, а после реве и се чуди защо онзи я зарязал като я опънал няколко пъти. Ми какво да те прави, ма?! Ти за друго ставаш ли”, хулят я в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.