Камелия стана за резил на 51: Наричат я новата Андреа! (още подробности)

0

Камелия се държи неадекватно от доста време!

Да станеш за смях и резил на 21 е едно, но на 51 е съвсем друго. И далеч по-неразбираемо. Това обаче се случи с Камелия, която тотално превъртя играта и бе обявена от потребители за новата Андреа, само че в климакс.

Знаем, че Камито изпадна в тежка криза на възрастта като първият симптом за това беше неочакваната и пълна смяна на лицето. Тя уж оперира само носа си, но де факто всичко й е променено – устни, овал, скули, брадичка, всичко.

Отгоре на това певицата започна щедро да използва филтри и фотошоп за снимките си и то така, че е невъзможно да откриеш нещо от предишната Камелия на тях. Нямат нищо общо, дори в излъчването, което преди време почитателите й харесваха много повече.

Заради всичко това и заради отчаяните й опити да се прави на секс тигрица на половин век, вече я сравняват с Андреа и манията й. А знаем, че бившата Пулевица тревожи със сериозни проблеми като непреодолими комплекси, с които явно не може да се пребори сама.

“Камелия, същата си като Теодорка. Но ако тая е все пак още млада, ти си й баш кака, че и леля. Къде си се изтипосала като някоя маман, бе?! Как Цветин те търпи и не ти казва нищо, ей това не можем да разберем”, коментират в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.