Чао, Алисия! Фурията Кети изтощи Ники Михайлов! /СНИМКИ/

0

Алисия няма шансове, след като тигрицата Кети Стоева стопи лагерите на Ники Михайлов!

Чао, Алисия! Чао, Моника! Тези възгласи се носят из светските среди в столицата, след като се разбра, че вратарят Ники Михайлов едва ходи от изтощение. А виновница за това е скандалната моделка и танцьорка Кети Стоева. Двамата се впуснали в наистина бурна и неудържима връзка от няколко седмици, а Ники Михайлов бил тотално омагьосан от креватните умения на фурията.

Чао, Алисия?1 Или може би самата Алисия ще каже чао на Ники Михайлов?!
Чао, Алисия?1 Или може би самата Алисия ще каже чао на Ники Михайлов?!

Припомняме, че Кети Стоева участваше и в шоуто на Нова телевизия “Марс и Венера”, където се бореше за сърцето на момче, на име Евгени – също футболист. След като не успя да срещне любовта там обаче, Кети Стоева реши да я потърси на още по-примамливо място, а именно в обятията на милионера Ники Михайлов.

И макар че запознати се кълнат, че Ники Михайлов никога нямало да зареже Алисия заради забежката си със скандалната красавица, то очевидци на срещите му с Кети Стоева са убедени в противното. Винаги, когато си идвал в България, Ники Михайлов сам отивал при Кети Стоева.

Огнената Кети стопи лагерите на Ники Михайлов
Огнената Кети стопи лагерите на Ники Михайлов

Той се отбивал за ден-два при певицата Алисия, след което обаче ангелите му не издържали и той тутакси звънял на Кети, за да разбере къде е и да хукне към нея, или по-скоро към леглото й.

“Ники Михайлов няма да се кротне скоро и е най-вероятно самата Алисия да се откаже от него. Подобен род мъже не са за сериозна връзка, камо ли за гледане на деца. А за разлика от Алисия, Кети му подхожда напълно. Тя също не търси сериозно обвързване, а купони и забавления. Така че двамата си пасват почти идеално”, коментират познати на Ники Михайлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.