Мрежата попиля Бони за видео, в което дава пари на бездомник! (още подробности)

0

Противоречиви са мненията за постъпката на Бони!

Ромската гласовитка Бони пусна видео в нета, в което показва как прави добро. Тя се среща на улицата случайно с бездомник и вместо да го подмине, захваща разговор с него, а после вади портмонето и му дава пари. Но не просто някакви монети, а книжни левове.

Бездомникът, за разлика от певицата, е повече от дебело облечен. Вероятно това е начинът да “съхрани” всички дрехи, които има – върху себе си, макар и в жегата. Той разпознава Бони, а тя е видимо щастлива. Всичко това е чудесно, но потребители в нета изригнаха срещу нея.

Причината е заснетата благородна случка и фактът, че с Бони очевидно има друг човек, който усърдно е направил клипчето. А уж се казва, че доброто се прави тихо, защото останалото е просто театър. Именно това коментират масово в мрежата.

“Бони, браво за постъпката, но нужен ли беше този “оператор”, че и “сценичното осветление”?! Прави добро, но това яко намирисва на реклама на гърба на този нещастен човек. Ако нямаше камера, щеше ли да се спреш изобщо”, питат в нета. Разбира се, мнозина пък я поздравиха за благородството.

А отговорът на Бони бе, че не трябва да се гледа на тези неща като на пиар, а като добрият пример, от който имаме все по-крещяща нужда в нашите времена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.