Стефан на Гала като бей: Вместо той да я глези, тя се скъсва да го лигави! (виж още)

0

На Стефан ще му писне от Гала, предупреждават потребителки!

Гала замина на годишната си почивка, след като “На кафе” излезе в отпуск. Разбира се, водещата е с любимия си и ненагледен мъж, когото лигави като малко дете. Вместо Стефан Николов да я глези като принцеса, тя му трепери и угажда за всичко, отбелязват и потребители в нета.

55-годишната блондинка и половинката й са на родното море, откъдето тя пуска фотоси и се къса да се радва и да хвали мъжа си. “Стефан яде това, Стефан обича онова, Стефан та Стефан…” – умилява се Гала, та чак сълза ще пусне, докато благоверният й се тъпче с миди или се излежава на плажа, хвърляйки по едно око на младите мацки наоколо.

Видно е, че Гала прави всичко възможно, за да се запази младолика за по-дълго време и дори се хвали с бедра без целулит по кадрите. Друг е въпросът доколко стриите и целулитът са замазани с фотошоп (тя дъщеря й Мари не крие, че си ги отглежда, камо ли родителката й).

Според потребителки обаче, поведението на водещата към Николов е особено погрешно. “Ясно е, че е по-стара от него и трепери да не я смени, но така си прави лоша услуга. Стефан, така или иначе, няма да я остави, щото къде ще ходи… Но по този начин само ще го накара да му писне”, коментират в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.