Бомба: Попиляха пиленцата от Монако заради снимка в мрежата! (виж тук)

0

Пиленцата от Монако сбъркаха като пуснаха това фото!

Пиленцата от Монако влязоха в поредната дискусия с “фенове”, щото нали… са много ВИП и имат “стабилна фенска маса”. Боби Манекена и неговата Нина, които уж се бяха скарали и разделили, явно пак са си заедно (то кой ли ще ги вземе поотделно) и са се отдали на вечната си борба за лайкчета.

На въпрос на потребител може ли да покажат свой фотос от сватбата, пиленцата моментално реагираха и изтипосаха снимката. Е, това се оказа най-голямата им грешка, защото заради тази снимка ги попиляха от коментари, които едва ли са им се понравили – особено на Нина.

Ясно е, че кадърът от сватбата датира отпреди няколко години, но промяната във визията й е очеИЗвадна. За жалост обаче не е в нейна полза към днешна дата. Потребители останаха потресени и със съжаление започнаха да я разпитват какво й се е случило, че е погрозняла така.

“Като булка си супер, бе, какво стана после?! Това от фотошопа на сватбената снимка ли е, или животът с Боби като ВИП-персони в Монако така ви скапа?! Не е лесно да си комшия на Филип Плейн, а и тези постоянни обиколки по фестивали… то Кан, то Оскарите, не си доспивате явно”, бъзикат ги на поразия в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.