Потрес: Мързеливият Сашо Кадиев нагло използва Дани Петканов, а онзи му се подмазва! (виж още)

0

Сашо Кадиев и Даниел Петканов явно са “приятели” от интерес!

Сашо Кадиев и Даниел Петканов се събраха заедно като водещи в “България търси талант”. Сещаме се обаче, че в журито там е не кой да е, а майката на Сашко – Катето Евро. Паралелно с това Мамин Сашко е и стар водещ в Би Ти Ви и има доста стабилни връзки в телевизията.

Което кристално ясно обяснява случващото се в отношенията му с колегата Петканов. Преди ден Даниел пусна снимка как коси трева като повечето потребители решиха, че окосява собствения си двор. Е, да, ама йок! Дворът се оказа в къщата на Сашо Кадиев в Кокаляне, както самият Петканов поясни.

И какво излиза от тази работа – че Сашето, който си е мързеливичък за тези неща по природа, нагло използва Лудия репортер да му върши тежката и мръсна работа. А онзи, като първи будала, слуша и изпълнява.

Това потресе потребителите в нета, които скочиха и на двамата. Кадиев го попиляха затова, че използва хората и не си мърда пръста за къщна работа, а Даниел го насметоха затова, че като пълно мекотело козирува и слугува на Сашо.

“Явно Данито така се застрахова и си урежда работата и в следващия сезон на формата, че като нищо могат да го сменят и да го изритат”, коментират потребители.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.